19 prosince, 2015

Unboxing 21

Tak jsem si udělala ještě takovou malou předvánoční objednávku z Albatrosu. Zaujaly mě Harryho omalovánky, a také jsem si chtěla dokoupit Selekci, jelikož mi první díl chyběl. Jsem z tohoto unboxingu zklamaná. Selekce přišla poničená, a omalovánky se mi uvnitř vůbec nelíbí (což je holt můj problém).









 

A jelikož je video nekvalitní, přikládám fotky. Třeba v nich někteří najdou zalíbení. Já jsem jen zvědavá, jaké budou po vymalování. Snad hezčí:).













7 komentářů:

  1. Sice bych se asi neřadila mezi milovníky HP, ale omalovánky vypadají naprosto božsky :D Vážně moc hezky zpracované! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Omalovány by se líbily dceři, ta je HP maniak :-) Knih reklamuj, i když chápu, pokud to je dárek, tak je na prd, že to do Vánoc nestihneš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, hlavne nema cenu reklamovat knihu za dve stovky, ty starosti mi za to nestoji. Ale je to proste skoda...

      Vymazat
  3. Knihy určitě musí být skvělé, ale je moc velká škoda, že je selekce znehodnocena. To by naštvalo každého. Albatros by měl investovat do kvalitnější obálky, tak jak to dělají v ostatních nakladatelstvích, akor teď v zimě. Šťastné a veselé Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty omalovánky... závist *__* snad si je taky někdy pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Za poškozenou knihu bych je určitě hnala k zodpovědnosti, reklamovala a tak dál. Nejde o to, jestli to za to stojí nebo ne, ale hlavně proto, aby věděli, že to neměli dobře zabalené a příště to vyřešili nějak líp.
    Jinak, ty omálovánky vypadají přímo božsky, ale já bohužel nemám moc času na čtení, natož na vybarvování, takže si je asi nepořídím.

    OdpovědětVymazat
  6. Pche! Je mi tě moc líto :/ A té knížky ještě víc xD Rozhodně bych jim napsala mailík, co to mělo znamenat. Albatros je hodně známý a vydělává hodně, takže by měl investovat do kvalitnějších obálek.
    Omalovánky bych si chtěla taky pořídit, ale stejně bych je nevymalovala =D
    http://bookeers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat