30 dubna, 2017

Bookhaul 04/17


Přírůstky za duben jsou tedy neskutečné. Nejen, že jsou to samé výborné knihy, ale také je jich tolik, že jsem to opravdu nečekala!



Chlapce v pruhovaném triku a Bestie je zvíře jsem dostala od obchodního ředitele nakladatelství Slovart, pana Materny. Obě vypadají úžasně a schovávám si je na dovolenou.


Jelikož jsem milovnicí série Dvůr trnů a růží (první díl jsem četla jako recenzní ebook dnem i nocí, a nesouhlasila jsem s názory, že první polovina knihy je nudná - naopak, byla úžasně příjemná, romantická a objevná), nesměl mi chybět ani druhý díl, který mi zaslalo nakladatelství Cooboo. Bohužel mi kniha přišla poškozená, takže uvažuji o nové koupi. Každopádně její příběh stojí za to! RECENZE.





Nemohla jsem odolat výprodeji na arara.cz (nově dávají poslední kusy do výprodeje), takže mi chtě nechtě přibyla pěkná kupička. Nástroje smrti se těší velkému úspěchu, ačkoli mám 1. díl již za sebou, a dle mého názoru je zápletka katastrofální (nebo lépe - velice špatně napsaná). Ale i přesto jsem se pustila do dalšího dílu, který má být údajně mnohem lepší. Bez naděje mě láká již dlouho (akorát mě straší Chensie, že je tam spousta chyb :-/ ), no a andělskou sérii jsem objevila před rokem na databázi knih, byla k nedohledání na koupi, takže jsem po ní chňapla okamžitě. Andělé mě teď fascinují - asi za to může kniha Andělé: Pád, jejíž filmovou verzi můžete vidět v kinech.


Knihu Důkaz o posmrtném životě jsem získala z bazaru na Databázi knih. Vzala jsem si ji na doporučení blogerky Storyhuntress.



Něco víc je takovým mým riskem.Jediné, co mi bylo řečeno, bylo, že se jedná také o něco jako je "život po životě". Takže uvidíme. S Literárním spolkem jsem celkem bojovala, ale ve výsledku se mi líbil. Magický průvodce má lákavou anotaci. Obě knihy jsem za poukázky pořídila na Martinus.cz.


A poslední knihou je výhra u Penny and books - Láska v prachu hvězd, jež nedávno vypustilo do světa nakladatelství Yoli. Kniha má velmi protichůdné recenze - někdo ji miluje, někdo jí opovrhuje. Mám rozečteno, zatím jsem skeptická, uvidíme.

Ebooky

Stačí jen chtít je další knihou od autorky povedené dystopie Univerzita vyjímečných. Nese se v duchu thrilleru a vypadá opravdu úžasně!
Pokračování Mezi elfy proti své vůli jsem si koupila včera večer, protože jsem na to dostala děsnou chuť. Jednička byla dobrá, věřím, že pokračování bude suprácké! Teď v akci na Palmknihy.cz



7 komentářů:

  1. Pěkný paklík knih. Mně se duben taky trochu vymknul z rukou. A můžou za to výprodeje na Arara. Nebýt jich, mám o pět kousků méně, jenže nech to tam za ty ceny a navíc knihy, které dlouho chceš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne kousky. Strasne se mi libi obalka Bestie :-D Tu ti zavidim :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím ti Něco víc a Bestii. Já jsem si je se Slovartem domluvil na recenzi, ale zřejmě na mě zapomněli a na odpověď​v mailu ještě čekám... :/ Taky by se mi líbil i ten Chlapec v pruhovaném pyzanu. A další díly Nástrojů smrti si ještě musím objednat.

    OdpovědětVymazat
  4. Wau ! to jsou krásné knihy ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné přírůstky :) Chlapec v pruh. pyžamu mě láká, určitě budou jednou v mé knihovně, jsem ráda, že opět vyšel :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné knížky, nejvíc bych si chtěla přečíst Chlapce v pruhovaném pyžamu a po dnešku (samozřejmě po prvním dílu) Dvůr mlhy a hněvu. A jelikož zbožňuji Univerzitu, tak Stačí jen chtít si budu muset taky sehnat. :)

    OdpovědětVymazat