05 května, 2016

Svět knihy - úvod


Ahoj, ahoj,
Svět knihy se blíží a tak se vás jdu zeptat: kdo, kdy jedete? 
Mě můžete potkat v sobotu, díky CooBoo, které mě pozvalo na jejich setkání a poslali mi dokonce i lístek! No, jenom valím bulvy. 
Každopádně jsem uvažovala, jestli si nemám udělat nějakou improvizovanou cedulku s nápisem Adrisbooks, co myslíte? Prý se takováto metoda dříve osvědčila:). A abyste mě ještě lépe poznali, připojuji svoje fotografie, focené dneska, takže plně aktuální:)



Další skvělou zprávou pro mě je, že jsem si konečně zakoupila poslední díl slavné trilogie Škola dobra a zla! Sice jsem se ještě nedostala ke druhému dílu, ale ... už brzy!

 

Celkově je to des moc krásný den, odpoledne jsme se se třídou fotili "na památku" neboť ukončujeme svoje studium předškolní pedagogiky a já už od září jdu vyučovat do MŠ. K tomu na mě doma čeká kniha, lístek na Svět knihy a ještě mě oslovilo moje nejoblíbenějí nakladatelství, abych s nimi v Praze poseděla. No, čekám na tu pověstnou karmu, jakože, kdy se to obrátí... :D


Mějte se hezky a písněte mi co a jak. Já budu v Praze defacto poprvé, takže až se z toho nádraží nevymotám a na výstavišti ztratím, možná budu volat o pomoc... :D (navalte telefonní čísla :D)


13 komentářů:

  1. Na Svět knihy se chystám taky v sobotu :-). Třeba na sebe narazíme. Je to tam úžasné. Atmosféra, všude samé knihy a jejich milovníci.

    Cedulka není špatný nápad, možná se to nějak vyšperkuje.

    Terka

    OdpovědětVymazat
  2. To se někdo má. Já půjdu asi v pátek, uvidím jak mi to půjde. http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jak víš, já jdu v pátek a v sobotu (a taky by se mi líbilo dostat od někoho vstupenku!), takže snad se někde setkáme. Mám tomu rozumět tak, že se budeš pohybovat někde kolem stánku Albatrosu? :) A ještě, máš v plánu zajít na nějaké besedy či tak něco? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ráno budu u Albatrosu ale potom si chci projít všechny známé nakladatelství:) jiné plány (na besedy apod.) nemám:).

      Vymazat
  4. Tak to je skvělé, možná se tam potkáme, na Svět knihy se podívám jen jeden den a myslím, že to bude v sobotu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to přeji ♥♥♥. Ať se ti na Světu knihy líbí ♥♥

    Měj se moc hezky, Mimozemšťanka
    Právě na blogu probíhá giveaway o dvě knihy, budu moc ráda, když se zapojíš i ty! :) www.my-ideallife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Panečku, Ty se ale máš! :). Na Svět knihy jedu s přítelem v sobotu :). Moc se tam těším :). Ale přijde mi, že poslední dny vůbec neutíkají :D.

    Mimochodem, jestli chceš, tak se můžeme někde sejít a jet tam společně, aby ses neztratila :). Jo a cedulka je super nápad :).

    OdpovědětVymazat
  7. Já se bohužel tento rok na Svět knihy nedostanu :/ Snad příště. Věřím ale, že to tam bude úžasné! :)

    OdpovědětVymazat