06 července, 2019

Billionaire Builders I. Miluj mě jakkoli



Tři bratři, kteří se musí smířit, aby ten nejstarší z nich mohl žít život, o jakém snil.
A energická žena, jenž mu ukáže, jaký by mohl být.




Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného. Firma zůstane Calebovi jen v případě, že ji povede spolu se svými bratry, s nimiž se navzájem dávno odcizili. Najít společnou cestu nebude jednoduché, zvlášť když si každý přeje něco jiného. Věci se ještě víc zkomplikují, když si Caleba najme designérka Morgan, aby pro její bohaté klienty postavil dům snů. Calebovi se její nabídka nezdá, nezbyde mu ale než přijmout, jinak se podle Morgan může rozloučit se skvělou reputací i stálými zákazníky. Caleb se snaží odvést co nejlepší výsledky. Jen kdyby ho neustále nerozptylovaly Morganiny jiné kvality…




Miluj mě jakkoli je první díl trilogie Stavitelé, která se konceptem podobá již známé sérii Božský. Každá kniha bude sledovat život jednoho z bratří. V prvním díle se seznamujeme se všemi bratry, ale zaměříme se na nejstaršího - velkého pracanta, stavitele domů, samotáře Caleba, který je momentálně v šoku, protože po náhlé smrti jeho otce přišel zvláštní pokyn v závěti - musí se znovu sejít se svými dávno znepřátelenými bratry, kteří jsou rozprchlí po různých koncích Ameriky, a společně jsou nuceni alespoň jeden rok společně řídit stavitelskou firmu a dostat ji do zisku.

Po té, co vše vypadá nadějně - bratři se dokonce spolu dohodnou, nedokáží sehnat žádnou dobrou zakázku. A v tom se objevuje Morgan, pro Caleba nesmírně otravná, panovačná ženská, ale zároveň jeho jediná naděje dostat firmu nad vodu.

Jak to tak v dámských románech bývá, ani zde nechybí pikantnosti v podobě erotiky, ale i trocha záhady, v podobě minulosti Morgan. Její nelehký osud může čtenář postupně odhalovat v útržcích kapitol z jejího pohledu, a věřím, že mnoho žen chytí za srdce.

Jak jsem naznačila, v knize se střídají pohledy Caleba a Morgan, a tak si čtenář může vychutnat uvažování každého z nich. Postupně odhalují své sympatie a respekt k sobě navzájem, protože jaký muž by neocenil ženu, která rozumí svému řemeslu, a nebojí se vzít kladivo do ruky? Ženu, která je mu rovným partnerem a přítelem?

Romantika každým coulem, vytkla bych jen občas zdlouhavé popisy domů, stavitelských prací atp., jinak jsem ráda, že se nejedná úplně o oddechovku, je to bichlička s pěkně vymalovanými a promyšlenými detaily. Určitě pro fandy série Božský (Jota) nebo Alice Clayton.





















1 komentář:

  1. Asi by to nebylo nic pro mě, ale určitě si kniha najde své čtenáře. :)

    OdpovědětVymazat