07 listopadu, 2015

Fantastická zvířata a kde je najít - první přeložený článek!


 „Fantastická zvířata jsou mnohem vyspělejším filmem a nesetkáme se tu s žádnými dětmi.“
 

Musím velmi poděkovat Nofreeusernames, která bya tak laskavá, a přeložila tento dokonalý článek o chystané trilogii Fantastická zvířata a kde je najít! Nenechte si ujít jedinou informaci! Těšíte se stejně tak, jako já? :)

A herci mají rozhodně co dělat, aby dohnali magické vzdělání. Jako první je třeba vybrat hůlku – každý herec dostal 12 a více modelů různých designů ještě předtím, než se pustil do nácviku kouzel. (...) Farrell přiznává, že měl i zkušební hůlku, kterou si bral do svého hotelového pokoje. „Prostě jsem se procházel kolem v županu s hůlkou v ruce,“ říká Farrell. A pak navážno namířil na televizi a začal vykřikovat: „Channel 4! BBC 1!“


Nezapomeňte si před filmem přečíst knižní předlohu (i když samozřejmě ne tak docela, Rowlingová toho musela spoustu dopsat).

Alespoň jeden výtisk knihy Fantastická zvířata a kde je najít vlastní téměř každá kouzelnická domácnost v celé zemi. Nyní, po omezenou dobu, mají i mudlové příležitost zjistit, kde žije pětinoh, čím se živí kluběnka a proč není dobrý nápad nechávat za dveřmi mléko pro bodloše.
Fantastická zvířata a kde je najít je učebnice zmiňovaná v sáze J. K. Rowlingové o Harrym Potterovi. Jejím fiktivním autorem je pan Mlok Scamander. Kniha pojednává o fantastických zvířatech kolem světa.

 
Odkaz
 

Žádné komentáře:

Okomentovat