27 srpna, 2016

Soutěž o balíček knih a audioknih

Ahoj, dlouho tu nebyla soutěž! Proto mám pro vás poprázdninové čtení (a poslouchání), z kterého si vybere každý!





• Soutěžní otázka: Jakou knihu letos považuješ za tu nejzdařilejší? (A pokud jsi neobjevil/a zatím žádnou, napiš, na kterou se v budoucnu těšíš).
• Sdílej soutěž

Pravidla:
• k odpovědi připiš email
• odešli pouze jednu odpověď
• soutěž je pouze v rámci ČR (do Slovenska či jiných zemí nezasílám)
• soutěž trvá do 16.9. 2016, 17.9. 2016 losuji výherce pomocí random.org

17 komentářů:

  1. Za mně je to knížka Dám ti Slunce. Je romantická, člověk se nad ní zamyslí. email- terca.vankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud je myšleno kniha, která vyšla letos, tak zatím nevím, ale 30.8. vychází Playground od Larse Keplera a věřím, ze ta bude senzační :) Jinak kniha co se mi líbila nejvíc, kterou jsem četla tento rok, je Sněhulák od Jo Nesba :)
    Jinak moc děkuji za skvělou soutěž a nádherné ceny :) thecursedbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem nečetla žádnou nejnovější knížku, ale jsem hrozný potterofil, takže se těším na osmičku HP, a na Dvůr trnů a růží :) Knihomolkanaentou.blogspot.cz, Lucii.Horakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já letos objevila Liane Moriarty a její knihy, takže například Hypnotizérka :-)
    Siraelxy@gmail.com
    Soutěž sdílím na FB: siraelxy blogspot

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se nejvíc zamilovala do knih: Než jsem tě poznala, P. S a Poprask v sýrové uličce. Vím, že měla být napsaná kniha jen jedna, ale to nejde, tyhle knihy jsou prostě literární skvosty a největší letošní překvapení! :-)
    verunka525@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Za mě tentokrát Naslouchač. Přivedla mě zase zpět k českým autorům.
    nikolaoss.trojtecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud to má být letošní přečtená, tak za mě určitě Vězněná od Pavla Renčína, pokud letošní vyšlá, tak se moc těším na Ve službách zla, na kterou se snad už v nejbližší době vrhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhodně Bez šance,po dlouhé době kniha,která mě překvapila. Neobvyklý příběh a neobyčejné vtipy a samozřejmě postavy,které si zamilujete. Email:karolina.knavova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. K letošním novinkám, které u nás vyšly jsem se ještě pořádně nedostala. V zahraničí je to Born of Legend of mé milované Sherrilyn Kenyon.
    Jinak teď na mě po zkoušce čeká Nedej se R.Rowellove, tak uvidím, slyším na to samou chválu :)
    Mail: Hanulik.cer@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Za nejzdařilejší knihu považuju Naslouchače. České autory moc nečtu, ale tahle kniha byla opravdu úžasná. A taky strašně moc se těším až vyjde Illuminae. Ta kniha má strašně moc zajímavé zpracování, které jsem u jiných knih neviděla.
    fejfarovaaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle rok u mě zatím vede Jiskra v popelu. Ale hned v závěsu je Univerzita výjimečných. Už se nemůžu dočkat dalších dílů.
    Terina.zaba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já osobně za nejzdařilejší knihy považuju Zkoušku a Nedej se :) Jsou to knihy, které mně nenechaly je odložit a četla jsem je do ranních hodin.. Ale čekám na nový díl Labyrintu, který má vyjít v říjnu :) Email: karcaskacelka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Za nejzdařilejší knihu 2016 považují Projekt Alfa:V PASTI :). Proč? Protoze se super čte, je celkové báječná, ma originální námět a k tomu všemu je od české autorky!
    Sdíleno na mém fb profilu Knižní Sen
    kniznisen@seznam.cz

    Mej se pěkně a děkujeme za soutěž ;( ,
    Knižní Sen

    OdpovědětVymazat
  14. Prozatím pro mě byla nejzdařilejší asi Jiskra v popelu. Naprosto dokonalá fantasy, skvěle promyšlený svět a sympatické hlavní postavy. Nemohu se dočkat dalšího dílu!
    email: blazkovakate@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Asi nemám prozatím tu pověstnou TOPku. Líbilo se mi víc knih, např. Dokonalý cizinec, Farma, Spálená obloha, Pusinka, Společnice, Zelený stan a mohla bych jmenovat dál. Možná ještě o nějaké knize do konce roku řeknu... jooo, to je top, uvidíme :)
    email: sarkabooks@seznam.cz

    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem se moc těšila na Stínovou královnu a Dvůr trnů a růží, teď je mám doma a začnu číst. Takže zatím nemůžu hodnotit ale těšila jsem se na ně celý rok.

    monicka.b@seznam.cz

    Sdílení Facebook: Monika Blažková

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj!
    Pro mě byla jednoznačně nejlepší, prázdninovou knihou Zkouška - Univerzita výjimečných! Konečně zase něco, co mi káplo do noty.... No a už se nemůžu dočkat chvíle, kdy KONEČNĚ vyjde Winter - Měsíční kroniky!

    KatnissLavender@email.cz

    OdpovědětVymazat