18 ledna, 2016

Nejkrásnější knihy, které mám


Připravila jsem pro vás článek o nejkrásnějších knihách, které mám. Pojďme soudit podle obalu!



Letošní nejhezčí kniha, která vyšla. Krásně naducaná bichlička, čtvercového formátu nepokulhává ani v samotném příběhu, který skrývá. Ten, kdo se rozhodl si ji jen půjčit/prodal ji/má eknihu by si měl rvát vlasy z hlavy. Kniha je totiž nejen potravou pro duši ale také krásným kouskem pro vylepšení naší domácnosti.




















Young adultovka, která sice nesbírá právě nadšené recenze, avšak také ani neurazí. Navíc vypadá tak nádherně, hned vám padne do oka. Jedná se o paperback s příjemně vystouplými a lesknoucími se aplikacemi, které vás svádí po nich přejíždět prsty. Navíc, ti roztomilí ptáčci♥.

















Selekce je už taková zlidovělá blogerská kniha. Kdo ji nečetl? Ale čím vás okouzlila na první pohled? Ty šaty!! Zrzka v tyrkysových šatech je prostě bijící do očí. Navíc má kniha sametový povrch. Bude vypadat krásně v každé kabelce!
















Takovou starou krásu k vám přinese ilustrovaný Alchymista. Zvnějšku vypadá jako opravdu drahý zápisník, uvnitř má ale dechberoucí ilustrace!


No a když už jsme u těch ilustrací...Nechápu ty váhaly, kteří pořád neví, jestli koupit nebo ne...Zajímalo by mě, čím jim tato kniha může v knihovně ublížit. Skvostné, umělecké dílo, díky němuž si splnil svůj dávný sen krajinkář Jim Kay.






Dárek z pravé lásky je jako cukrkandl. Strašně vás z něj budou bolet zuby. A pak i oči. Směs růžové, tyrkysové a zlaté se sladkými slovíčky. Je tak kýčovitá, že ji musíte prostě mít!

Spáčka a vřeteno je asi ta nejoriginálnější kniha, kterou jsem kdy viděla. Je krásná zvenčí i zevnitř. Její ilustrace jsou úžasné! Nafotila jsem Lookbook a natočila video. Kdo ještě neviděl, tak mrkněte, jistě vás přesvědčí. Odkaz.




















12 komentářů:

  1. Ach jo, asi si ten Dárek z pravé lásky budu muset taky pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní nápad na článek a perfektní Alchymista - a navíc opět moje oblíbené spojení vytvarna a literarna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na: http://adrisbooks.blogspot.cz/2015/06/ilustrovany-alchymista.html
      zapomněla jsem to přidat

      Vymazat
  3. Alchymista vypadá úžasně :3 Já mám jiné vydání, ale tohle se mi moc líbí ♥ S Harry Potterem to je u mě složité :D stále jsem se nerozhodla, ale asi si nejdřív koupím klasickou verzi :3 :D
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze ted uz bude vychazet i obycejne nove vydani Harryho. Tak si radsi pockej nebo pospes. Podle toho, co chces vic :D. Hlavne nekupuj box. Jsou tam paperbacky

      Vymazat
  4. Nad Zázrakama jsem dlouho přemýšlela, nakonec ji mám objednanou, to téma mě zajímá, tak uvidím, co na ni řeknu v mém věku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosimte, v jakem veku :D. Budes proste mit jen urcity nadhled:D

      Vymazat
    2. Prosimte, v jakem veku :D. Budes proste mit jen urcity nadhled:D

      Vymazat
  5. Jsou světla, která nevidíme mě také láká, ale zatím mě pokaždé odradil ten obrovský rozměr :D Každopádně Dárek z pravé lásky má úžasnou obálku. On má nějak do růžova obarvené kraje listů, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mám právě ráda tu buclatost 😍😍. Ano, bohužel má i růžo é listy. To jediné mi na ní vadí 😂

      Vymazat
  6. Skvělý článek :) Selekce a Dárek z pravé lásky mají opravdu krásné obálky :)

    OdpovědětVymazat