05 července, 2015

Červnová chvástačka

 Ahoj:).
Je červenec, vedro jak na Sahaře a já sedím před svou knihovničkou a škubu si vlasy :D. Potřebovala bych se zapojit do projektu " Prokrastinanti dohánějí resty", "Knižní maraton pro blbce, kteří pořád nakupjí knihy, aniž by ty předešlé přečetli" nebo " Bookaholici - odvykací sezení, terapie č. 1". Začínám být ve stresu, že je tolik krásných nových knih (nedej bože, když se dozvím, že jsem prošvihla nějakou úžasnou klasiku, kterou si prostě musím přečíst) a já z nich přečtu jenom minimum:(. Pořád říkám, jak se těším na důchod:D.
No, ale proč píšu tento článek - již dlouho jsem nedělala žádnou "chvástačku" a tak jsem tu s jednou za červen:). Pokud máte tipy na zajímavé knihy podobného žánru (fantasy, romantika, filozofično, oddech nebo humor, klidně mi napište do komentů:).
A tady už je můj výběr:

 V mém vlastnictví
 Půjčené:)
Já doufám, že si užíváte krásné léto a závidím těm, kteří si můžou číst při opalovaní nebo u čtení jíst a pít. Já na ten grif ještě nepřišla..:D

3 komentáře:

  1. Skvělé knihy já bych si ráda přečetla ty Dovolenkáře, protože vypadají skvěle. A také bych si chtěla určitě přečíst: Babička pozdravuje a omlouvá se, Zahrada v měsíčním svitu. V červnu jsem si koupila tři knihy, které bych si už teď v červenci ráda přečetla a to jsou: Léto na druhý pokus, Bez naděje a Dcera sněhu. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krom Dcery sněhu mám tyto knihy ve čtečce:). Jsem ráda, že se shodnem na výběru:)

      Vymazat
  2. Krásné knihy :) Ráda bych si pořídila Let it snow, teď jen přemýšlím, zda počkat na české vydání :D

    OdpovědětVymazat