27 dubna, 2015

Majálesoví ignoranti

(fotka je z Googlu )

Tak si tak jdem s kamoškou do školy. Ona podpatky, kožená bundička, bílá halenka, kabelka, já nový adidasky, nová bunda, světlý rifle, kabelka, rtěnka...znáte to. Cítíte se prostě super, probíráte školu a tak. A najednou se za rohem vyloupnou takový mega grupy. Zmalovaný ksichty, potrhaný hadry a spreje v rukách. Slyšíme zběsilé zvonění. Tak se na sebe podíváme. Ajé. Je to tady. Maturanti chcou chlastat.
Tak si už laskavě chystáme drobný, zaplatíme první skupině, ta nám teda na ruku načmárá lihovkou nějaký klikyhák (dík moc, nejde to umejt), který nás má jakože ochránit před ostatníma. Tak si pokračujem a najednou další grupa.
Říkám: ,,My už jsme platily."
Oni: ,,To neplatí, to je jiná třída."
                                                          A šplích šplích šplích.
A po pěti metrech další skupina - ta nás pro jistotu našplíchá pěkně na prdel, jen ať tam máme pěknej flek. Samozřejmě používají ocet a drogérkový rádoby "voňavky".
Tak říkám: ,,To si děláte srandu ne?" A jen slyším nějakou máničku: ,,Aby ses neposrala ty krávo."

Tak si říkám: Co to jako má bejt?! Jsem snad já povinná platit nějakejm děckám chlast?!
Dobře, dobře, mám pro maturanty pochopení, partička, akcička, kluci, sranda, ha ha, ale jako všeho s mírou. Vždyť panebože postříkali i důchodkyni před náma! Kdybych neměla naspěch aby mě to nešplíchli i do ksichtu, asi bych té mařeně natáhla.

Opravdu, pro dobrotu na žebrotu. Příště jim nedám ani na bonbón.

1 komentář:

  1. Ježiši. No tak to je humus. To bych klidně do té školy i letěla. Idioti prostě.

    OdpovědětVymazat