05 července, 2019

Četba na prodloužený víkend





Jistě se všichni radujete z prodlouženého víkendu:). Já jsem původně dokonce uvažovala o vytvoření společného čtení na FB, ale nakonec jsem raději zůstala jen u tohoto článku. Kdo ví, jestli svoje plány dokážu naplnit :D.

Nicméně, ráda bych přečetla tyto dvě knihy, které fanoušci thrillerů vychvalují. A o čem knihy jsou?


Manželé odvedle

Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat.
Vaše dcerka spala, když jste ji viděli naposledy. Teď stoupáte po schodech do svého mrtvolně tichého domu a vaše nejhorší noční můry se naplnily. Je pryč.
Nikdy předtím u vás nebyla policie. Teď prohlížejí celý váš dům a kdoví, co tam všechno najdou…


Za zavřenými dveřmi

Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás. Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!




A jaké jsou vaše čtecí plány?







1 komentář:

  1. Mě bohužel žádný prodloužený víkend nečekal, ale snad sis ho ty užila i s knížkami. :)

    OdpovědětVymazat