08 dubna, 2017

Výherce soutěže o tričko ke knize Čáry života



Nedávno jsem spustila trošku netradiční soutěž - a to o tričko z produkce CooBoo, jež cílí na fanoušky Čar života. Přála jsem si tričko věnovat skutečnému fanouškovi Veronicy Roth, a tak jsem jej s dovolením CooBoo věnovala do soutěže. A díky svému opravdu fan komentáři tričko vyhrává:



Tee knihomolka
 
,,Na Čáry života jsem se už dlouho těšila. Autorka Veronica Roth se mi osvědčila při čtení série Divergence, takže mi bylo od začátku jasné, že tuhle knihu musím mít v knihovničce. Překvapilo mě, že Čáry života jsou ještě lepší (přeci jen to byl těžký úkol vyrovnat se tolik oblíbené sérii). I když se názory různí, tak já si příběh zamilovala.:) A to především díky osobitým hlavním hrdinům. Oba na vlastní kůži zažili hrozné věci, ale nezlomilo je to. Snaží se vzepřít osudu, bojovat, nic nevzdávají. A navíc se k sobě hrozně hodí. Já si málokdy oblíbím hlavní dvojici, ale v tomhle případě nejde jinak, než je obdivovat. Navíc prostředí, ve kterém se děj odehrává je autorkou fantasticky vymyšlený. Mě odmalička fascinuje vesmír, takže Rothová nemohla zvolit lépe. :) Navíc knižní obálka je dokonalá. Já jako milovník fantasy nemám, co vytknout."
Gratuluji:).

1 komentář:

  1. Dnes mi tričko dorazilo. Ještě jednou děkuji za krásnou soutěž. :) Hned na příští směně v knihkupectví si ho musím vzít na sebe. :)

    OdpovědětVymazat