01 srpna, 2016

Srpnové plány


 fineartamerica.com

Červenec je bohužel za námi a mně už zbývají pouhé tři týdny k četbě. Za červenec jsem přečetla jen 8 knih, což mi velmi vzdálilo tu pomyslnou 100kovou hranici, již jsem si vytyčila pro rok 2016. Jsem zkrátka pomalý čtenář a nedám knihu za den. Nežiju jenom knihama, většinou dělám úplně jiné věci. Třeba čumění do blba mě poslední dobou dost vzalo. Řekla bych, že je to můj druhý nejoblíbenější koníček. Každopádně od mého posledního videa, kde jsem vám ukazovala, co si chci přečíst v létě, se toho hodně změnilo, jelikož mi do toho vlezly nečekané výhry nebo recenzní výtisky, či novinky, které jsem chtěla číst okamžitě. Snažím se teď nějak rozplánovat zbývající čas a v podstatě mi z toho vychází maraton. Líbí se mi, jak s Jindrou z Knižního brlohu čteme v podstatě zároveň to stejné, tak kdo by se chtěl připojit v termínech, které zadám, budu ráda. Jsem si jistá, že mnoho z vás čte stejné knihy, jako my a také na něj ještě čekají.



1.8. - 3.8. Léto, kdy jsme se potkali
4.8. - 7.8. Zahrada spáčů
8.8. - 12.8. Jiskra v popelu
15.8. - 20.8. Naslouchač
+ mi má přijít Fangirl, ale to nevím kdy



Budu se snažit pohnout, ráda bych tam vecpala ještě oba díly Školy dobra a zla nebo Deník alchymistky a to mám stále rozečteno Sladké nic a Řbitov zvířátek. Ale to mi asi neklapne. Poslední týden v srpnu nastupuji do MŠ a bude se plánovat a já se hlavně budu učit novým věcem, takže na čtení čas nezbyde, možná tu pak bude pár měsíců pusto, než se v práci "zajedu".

Pokud do nějaké knihy jdete se mnou, písněte mi do komentu, někdy je super si o tom popovídat (na messengeru jsem si oblíbila posílat hlasové zprávy :D a už mám i Skype!).

Hodně štěstí ve vašem knižním snažení, ať zvládnete více než 4 knihy, jako já :).

27 komentářů:

  1. Já hodně přemýšlím o naslouchači, ale nevím jestli se trefím do stejného termínu. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja porad premyslim nad Naslouchacem, ale spis si pockam co na nej reknes😊 A cumeni do blba mi taky jde😂 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsichni ho strasne chvali, tak myslim, ze nebudu zklamana

      Vymazat
    2. No nahlodana jsem :D A Jiskra se ti bude líbit, určitě :)

      Vymazat
  3. Nad Naslouchacem ani nepremyslejte a prectete si ho :-) je to skvela knizka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento měsíc bych si chtěl přečíst Zahrada spáčů, ale vzal jsem si ji na recenzi od eReading, takže nevim, jestli mi stihne do toho čtvrtka přijít :/ Ale jestli ano, jsem v tomhle s tebou! :D A neopovažuj se už tu Jiskru a Naslouchače nepřečíst! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja ji porad jak blbec hledala jako eknihu a nic mi to nenachazelo..:(. Urcite je prectu, slibuju:D

      Vymazat
  5. Naslouchače jsem četla, jasných pět hvězdiček, nemusela jsem se vůbec rozmýšlet, takže se opravdu máš na co těšit! :)
    Jinak bych si chtěla přečíst Jiskru v popelu, ale nevím, kdy se k ní dostanu. Doma ji zatím nemám.

    OdpovědětVymazat
  6. Já už si plány na čtení nedělám, stejně nakonec přečtu úplně něco jiného :D. Měla jsem připravené knížky, co chci číst v létě a četla jsem asi 2 :D. Ale budu to držet palce, ať to stihneš :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  7. Já si termíny ani plány nedělám. Chci si číst co chci, jak dlouho chci. Takže občas přečto pět knih a občas jednu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. S „čuměním do blba“ jsi mě pobavila, to je taky poslední dobou má oblíbená činnost. :D Jiskru jsem už četla a na re-reading se nechystám. S Naslouchačem se ale připojím, taky jsem se chystalo ho v srpnu přečíst. :) Zbylé knihy bohužel nemám doma. :(

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, ten tvůj druhý koníček taky zbožňuji. Každopádně jsi na tom mnohem lépe než já

    OdpovědětVymazat
  10. Jiskra v popelu byla dokonalá, tak snad se bude líbit i tobě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já se pořád piplám s Egypťanem Sinuhetem :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Možná se konečně dokopu k Jiskře, takže pokud by mi to časově vyšlo, s radostí se připojím :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu rada, akorat tedy jsem tam vecpala jeste Fangirl

      Vymazat
  13. Pěkné plány :) Máš se na co těšit Jiskra i Naslouchač jsou skvělý :) Ráda bych se připojila, třeba na Zahradu spáčů se také chystám :) Ale trochu nestíhám vlastní čtecí plán, recenzáky a ještě přípravu na státnice :D Tak uvidíme :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat