18 června, 2016

Dcera (video)

Ahoj, jsem tu s dalším videem, tentokrát o Dceři (pokračování Selekce). Upozornění: Ti, kdo nečetli předchozí tři díly, by se neměli koukat ani na Dceřinu anotaci a ani na toto video:).


9 komentářů:

  1. Dceru mám objednanou a jsem na ni opravdu zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se konečně dostala do knihkupectví a už se na ni těším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dceru jsem začal brát trochu lépe, když jsem si přečetla The Crown, kde my Eadlyn konečně trochu přirostla k srdci. Co však můžu říct, je fakt, že Maxon také vyrostl k paláci, také byl připravován na vládnutí, ale přesto nebyl rozmazlený a nechoval se tak, jako jeho Eady, takže tohle není argument.
    K videu bych, hlavně ze začátku řekla, že jsem si připadla jako malé dítě a ty učitelka, která se mi to snaží vysvětlit. Ale my nejsme malé děti,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) diky za nazor. Kazdopadne k Maxonovi se otec choval tak, jak se choval a proto byl zcasti takovy, jaky byl. Tak to vidim ja:)

      Vymazat
    2. Báro, já plně souhlasím s Adrienou. Maxon měl úplně jinou výchovu, jeho otec byl tyran. I když vyrůstal v bohatství nikdy si nemohl dovolit to co si dovolí Eadlyn.

      Vymazat
  4. Ahoj :) já Dceru tedka čtu jsem u nějaké 11. Kapitoly a moc se líbí :) a musím souhlasit s tvým názorem, že sice je rozmlazlena, ale musíme se podívat kde Žije a vcem žije:) ale myslím,že si to uvědomi jaká je a,že se změni :) krásné video, těším se už na další :)

    OdpovědětVymazat