07 dubna, 2016

Soutěž: Zamilovaná hypnotizérka

Ahoj, ahoj:).
je tu další soutěž, taková řekněme jarní. Moc se mi líbil nápad Bastery a tak jsem se nechala inspirovat. Pojmeme soutěž trošičku jako projekt a pokud byste chtěli tuto knihu vyhrát, postupujte následovně:

 

Hypnoterapeutka Ellen se přes internet seznámí se sympatickým Patrickem a jejich vztah se od začátku vyvíjí až podezřele dobře. Když Ellen napadne, že by Patrick mohl být tím pravým, překvapí ji její milý nečekanou zprávou – už roky jej prý pronásleduje jeho expřítelkyně Saskia. Jenomže Ellen, kterou odjakživa zajímalo, co lidi vede k takovému chování, to neodradí, ba naopak. Popadne ji totiž zvláštní soutěživost a snaha dokázat, že ona je rozhodně lepší partie. Čím více toho o Saskii slyší, tím víc se s ní touží potkat. Netuší ovšem, že už se tak stalo – Saskia totiž už nějakou dobu k Ellen chodí pod falešným jménem jako klientka, protože se stále nedokáže od Patricka odpoutat, a tak se touží dozvědět všechno o ženě, která ji nahradila. Saskia proniká čím dál tím hlouběji do světa své terapeutky a působí jí také čím dál větší problémy. Neškodné zprávy a „náhodná“ setkání v restauracích jsou jí brzy málo. Jaké hranice je Saskia schopná překročit, aby dosáhla svého? 



Termín soutěže
7.4. 2016 - 1.5. 2016
 
Pravidla soutěže
• zúčastnit se mohou pouze lidé s českou poštovní adresou
soutěžícím se stává ten, kdo mi na emailovou adresu adriena.h@seznam.cz zašle jeden z následujících projektů:
1) Ručně malovaný obrázek na téma Zamilovaná hypnotizérka
2) Fotografii na téma Zamilovaná hypnotizérka
3) Povídku na téma Zamilovaná hypnotizérka
4) Básničku/písničku na téma Zamilovaná hypnotizérka 
vítězem se stane jedno z nejpodařenějších děl, všechny díla budou zveřejněny na mém blogu (a  můžete si je vystavit i na ten váš:)

Nepovinné
sdílení soutěže na fb, instagramu či jiných webech/sítích
• sdílení vašich výtvorů na sociálních sítích hashtag #soutezadrisbooks

Doufám, že se vám projekt líbí, máte dostatek času k tvorbě:). 
Téma Zamilovaná hypnotizérka nemusíte brát doslovně, vytvořte to, co ve vás evokuje. Nechte se inspirovat anotací nebo mou recenzí. Můžete tomu dát úplně jiný rozměr (pokud tak učiníte, připiště k výtvoru své vyjádření:). 
Je jaro, slunečno, tak toho využijte:).

10 komentářů:

  1. Jé, povídku bych napsat mohla. :) Jdu se nad tím zamyslet... na druhou stranu, vrhla jsem se k přepisování svého nejdelšího příběhu, tak uvidím. To je dilema. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však času dost:). To dáš:)).

      Vymazat
    2. Chtěla bych se zeptat, počítá se to do zítřejší půlnoci? Nějak jsem na soutěž v průběhu měsíce pozapomněla a vzpomněla jsem si až na konci...

      Vymazat
    3. Ano, platí to do zítřejší půlnoci:)

      Vymazat
    4. Povídku bys měla mít na mailu. :)

      Vymazat
  2. Také něco zkusím.Knížku bych si moc ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat
  3. chtěla jsem se zúčastnit, neboť knihu by chtěla kamarádka :)) ale já o knize nic nevím :/ takže nevím, jak bych mohla o něčem, co neznám, něco napsat... škoda :)) přeji hodně zúčastněných a snad nám ukážeš díla účastníků :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, staci se mrknout na recenzi nebo precist anotaci a ukazat, co na takove tema dokazes vytvorit. Psala jsem, ze to nemusi byt doslovne, ale i abstrakce nebo to, co v tobe treba slovo hypnoza evokuje. Vse je popsane v clanku. Kazdopadne diky, snad se lide zucastni:).

      Vymazat
  4. Skoda, na kreativni veci jsem leva... :-)

    OdpovědětVymazat