22 dubna, 2016

A co nového u adminky?


Čauky:)

           Jak jste si všimli, dlouho jsem nebyla na blogu aktivní. Ale nemějte obavy, určitě mě neomrzel, ani se nechystám odejít. 


           Dala jsem si totiž rereading ságy Twilight a jelikož má každý díl 300 - 600 stran, chvilku mi to trvalo:). Tato sága nemá konkurenci. U mě je zařazená hned vedle Harryho Pottera a to nejenom v knihovničce. Ráda bych si ještě dokoupila hardback, tak snad se mi to poštěstí při nějaké slevě:). Kdo ještě tuto ságu nečetl, věřte mi, měl byste. Není to jenom "blá, blá" upíři nó, a kdesi cosi. Jde o opravdu propracovaný děj, postavy, úžasně vykreslené prostředí příběhu, dynamiku i sílu prožitku. Tato sága má v sobě rozhodně mnohem víc, než lidé, kteří ji nečetli či odsuzují, tuší. Na mém instagramu a facebooku jste mohli číst některé skvělé úryvky z knihy a já doufám, že jsem jimi nalákala nové čtenáře. Navíc teď můžete paperback zakoupit v Levných knihách za zlomek ceny. Nejsem příznivcem Levných knih, ale můžu vám přísahat na svůj život, že tato sága za koupi stojí (pokud ovšem nejste milovník masakrů a detektivek a nic jiného pro vás neexistuje).

           
              Také jsem dokončovala svou absolventskou práci, se kterou mi někteří z vás pomohli skrze dotazník. Dodatečně děkuji:). A jako dárek za tu práci jsem si nadělila druhý díl Královny Tearlingu. No není krásná?! Též bych chtěla Školu dobra a zla 3 a Dědičku ohně, ale nejspíš budou muset počkat, ráda bych našetřila na řidičák (ano, ještě jej nemám, nějak se mi nikdy nechtěla učit ta teorie =D). 



           No ale taky se mi stala jedna fakt nemilá věc - odchází mi ntb. Už se dožil hodně let a chápu, že po mém zacházení už chce mít klid, ale já opravdu netuším, kde vezmu na nový. Články se mi tudíž píší dost ztěžka, když musím PC třikrát restartovat, než mě pustí na internet nebo k souborům. Ale aspoň, že tu absolventku jsme spolu zvládli:).

          Brzy očekávejte recenzi na Královnu Tearlingu 2: Tažení do Tearlingu (napíšu ji klidně na mobilu =D).


12 komentářů:

  1. Mně se Stmívání líbilo taky :) a to nejsem zrovna v cílovém věku :). O Královně Tearlingu uvažuji, ale musím nejdříve přečíst všechno, co jsem nahamonila :)

    Kateřina
    trojtečka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to ani není o "cílovém věku". Tuto ságu může s klidným svědomím číst i 40ti letá žena...i babička. Určitě se dej Královnou zlákat, je super. Pro mě lépe napsaná než Skleněný trůn.

      Vymazat
  2. Twilight som nečítala, táto séria ma nejako nechytila za srdce. Každopádne verím, že pre fanúšika je takýto knižný zisk veľkou radosťou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, je to fakt víc o lásce, než upířině. Opravdu čtivé:).

      Vymazat
  3. Taky na Stmívání nedám dopustit a nejsem zrovna v cílovém věku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsi první, kdo mi chválí Twiling ságu, asi se do ní budu muset pusti. Nejspíš až o prázdninách, abych měla víc čau. http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad. Ale to tě chytne, vsadím se, že celou ságu zhltneš "na posezení".

      Vymazat
  5. To jsou moc pěkné přírůstky :) Stmívání se mi líbilo také, teď už bych z něj možná nebyla tak moc nadšená, ale tenkrát upřímně ano :) A do Tearlingu bych se také ráda pustila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Z Twilight ságy jsem četla první a druhý díl. Nový měsíc jsem bohužel nedočetla, příliš mnoho textu a mezitím jsem film viděla minimálně 15x =D No jo, chvíli jsem do toho byla zblázněná až po uši! :) Ale po několika měsících jsem si řekla, že bych hodila rereading (koneckonců recenzi na Stmívání ještě nemám :P) a zkusila dočíst celou sérii. To mi ještě připomíná, že jsem přečetla poslední část Rozbřesku, když jsem se nemohla dočkat filmu! =D
    PS: S tím notebookem mě to mrzí :/ Můj už taky stárne a doufám, že ještě takové tři čtyři roky vydrží!
    http://bookeers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat