15 ledna, 2016

Unboxing 21

A je to další unboxing. Tentokrát jsem knihu nekoupila v knihkupectví ale u blogerky Sabiny z Aires´s world of books. Na knihu jsem se těšila už od doby jejího vydání, je strašně krásná a myšlenkami revoluční!








Evropa v budoucnosti roku 2400. Od doby, co byla technickými prostředky poražena smrt, je celý kontinent přelidněný a změnil se v gigantickou megapolis tvořenou obytnými věžemi vypínajícími se vysoko do nebe. V těchto věžích panuje brutální řád: Rozmnožování je přísně reglementováno, za dítě se platí ztrátou vlastního života. Ale kdo ještě potřebuje děti, když může být věčně mladý a zdravý?
Jan Nachtigall je příslušník zvláštní jednotky ministerstva bezpečnosti, která přísně bdí nad dodržováním zákonů o rozmnožování. Jejím úkolem je pátrat po ilegálních dětech a odhalovat nenahlášená těhotenství. Jednoho dne má Jan odstranit teroristu a jeho těhotnou přítelkyni. Naskytne se mu tak velká šance, aby prokázal svou věrnost a postoupil na kariérním žebříčku. Když ale se svou jednotkou vpadne do konspiračního bytu, proběhne všechno jinak, než původně zamýšlel. Terorista unikne – a zanedlouho je na útěku i Jan po boku mladé ženy. Je to počátek boje, ve kterém jde o budoucnost lidstva.


Přidejte si mě do Pravidelných čtenářů, na instagramu nebo na facebook:). A nezapomeňte se zapojit do narozeninové soutěže:).
https://www.instagram.com/adrisbooks/       https://www.facebook.com/adrisbooks/?ref=bookmarks


14 komentářů:

  1. Snad se ti bude knížka líbit a udělá ti radost :) Ty myšlenky jsou opravdu neobvyklé a ten konec...Stojí za to :)Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá knížka, jsem zvědavá, co na ni budeš říkat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle teorie co jednou bude mě baví....to může být zajímavá kniha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pry vynikajici. Nejlepsi scifi 2015 udajne. (Podle me ale na Martana nema nic).

      Vymazat
    2. Je pry vynikajici. Nejlepsi scifi 2015 udajne. (Podle me ale na Martana nema nic).

      Vymazat
  4. Nádherná kniha! :)
    Váhám nad ní už dlouho,tak snad si ji brzo přečtu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá kniha, těším se na recenzi.

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež nad knihou uvažujem, tak som zvedavá, čo na ňu povieš :)

    OdpovědětVymazat