02 ledna, 2016

Narozeninová soutěž



Ahoj, ahoj,
tak už se mi to blíží. Totiž, první blogové narozeniny! Jsou 24.1. 2016:). A hned pár dní poté mám i své vlastní narozeniny, takže můžu slavit nadvakrát!:). Byl to zajímavý rok, plný nových zkušeností, poznatků, emocí ale i přátel i nepřátel. Přeji si, aby mě blogování nepřestávalo bavit a aby si blog získával stále více lidiček, kteří se sem budou s chutí vracet.
Samozřejmostí, a už takovou blogovou tradicí je vás, moji milí knihomolové a kamarádi, pohostit nějakou tou pěknou knihou. Na mém blogu jste si odhlasovali, že byste nejraději soutěžili o fantasy nebo sci-fi.



Namáhala jsem si dlouho hlavu. Mám koupit Kázání ohně, nebo Jiskru v popelu, či snad nějaký hit z minulého roku? Jackabyho? Nakonec jsem to rozsekla. Daruji vítězi speciální kód, který mu umožní vybrat si knihu či eknihu ve výši 300 Kč v knihkupectví Dobré knihy.cz.

Pravidla soutěže

• Soutěže se mohou zúčastnit čeští i slovenští knihomolové
Soutěž končí 24.1. 2016 v 13:00
• Ti, jež můj blog doteď sledovali, mají automaticky jeden vstup navíc. Je to odměna za jejich přízeň tomuto blogu a podpory pro mě:)
• Vyhodnocovat budu losováním






























Úkol

• Napsat na můj email adriena.h@seznam.cz článek na téma: Moje knižní putování
• Článek by měl pojednávat o vaší cestě od prvního setkání s knihou, vývoji lásky k nim (např. proč, jaký žánr, jak se váš vztah projevuje apod., cokoliv vás napadne) a završením toho, jak je to dnes, či vhledu do budoucnosti (jestli budete číst i svým dětem, pořídíte si obří knihovnu, otevřete si knihkupectví, budete redaktor... Prostě vaše plány a sny)
• Bylo by hezké (ale není podmínkou!!) uveřejnit tento článek i na váš blog (pokud nějaký máte) a soutěž můžete i sdílet.
• Nechci udávat rozsah, ale nebylo by vůči ostatním fér, aby jeden napsal tři řádky a druhý dvě strany. Prostě klasický článek:). Stačí, když do toho dáte kousek sebe:). Já to poznám:).

Mnoho štěstí vám všem!

https://www.facebook.com/adrisbooks/
https://www.instagram.com/adrisbooks/





19 komentářů:

  1. Skvělý koncept soutěže! Ráda se zúčastním :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to, že tě nesleduji, když jsem na blogu každou chvilku? :-D Musím to napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda nevím!:D. Ale vím že mě jinak sleduješ a kometuješ, určité lidi si pamatuju:).

      Vymazat
  3. Super, jdu do toho :-). Díky za soutěž a předem vše nej k Tvým i blogovým narozkám :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je ale zajímavá a originální soutěž :-) Že bych něco sesmolila? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, určitě to zkus, za to nic nedáš (naopak rozproudíš emoce díky svým vzpomínkám. Taková lehká melancholie není k zahození:D)

      Vymazat
  5. Toto je úplne super,zaujímavé a aj originálne! Určite sa zapojím :3 Och a samozrejme dopredu gratulujem k narodeninám :3

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to je bezva! :) A samozřejmě všechno nejlepší (byť předčasně) k prvním narozeninám! Ať máš stále tak úžasné články a recenze a nabíjíš nás svou pozitivní energií... jako doteď :))
    Zúčastním se moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zvláštní, já myslela, že tvůj blog sleduji a mám uložení... Hm, musím ihned napravit. Máš i bloglovin a tak? PS: Když bude čas, něco sesmolím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba napravit!:)) a diky, ze sem chodis:D Bloglovin nemam (k cemu to je?:D).

      Vymazat
    2. Zvlastni, ale naslo te to tam... No je to takovy prehled tvych clanku, ale vidim tam, ktere jsem uz cetla a ktere ne. A kdyz sleduji vice blogu, tak tam denne muzu zkouknout, co kdo napsal a rychle to probehnu, nez abych obchazela vsechny blogy jednotlive. Tam si muzu vybrat a kliknutim se dostanu primo do daneho clanku...

      Vymazat
    3. Ja tady tomu vsemu moc nerozumim, tak do to nevrtam radeji. Myslim, ze jsem to u nekoho uz videa a prislo mi to jako instagram. Tak treba tomu prijdu na chut!:)

      Vymazat
  8. Super nápad. Nejen že už jsem ti mail s příběhem poslala, dokonce mám i článek na blogu :-) Děkuji za tip a gratuluji .....

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prima! Email dosel:). Mam na soutez zvlastni slozku :D. A díky:)

      Vymazat
  9. Já tam nejsem, protože asi nekomentuju přes google profil, ale dávám tam prostě tu jinou možnost :D

    OdpovědětVymazat