27 listopadu, 2015

Nové eknihy v mojí eknihovně

Chytla jsem boží výprodej na eReading a Palmknihy a tak jsem si dopřála již dlouho chtěné knihy! Poslední dobou mě eknihy dost baví:). Co vy a eknihy? Stáli byste o ně?:)


Anotace
Na sklonku života se Elias Ein uchýlí z rušné Vídně na odpočinek do odlehlého městečka Brunov. Ve svém novém domě ale záhy objeví podivnou knihovnu. Do svazků na tomhle zázračném místě jsou vepsány osudy všech lidí světa. Díky těmto knihám Elias dokáže procházet zpět do různých okamžiků minulosti a dostane příležitost zasáhnout do událostí, jež tragicky poznamenaly první polovinu dvacátého století. Na své nebezpečné pouti časem se pokusí zachránit život nejen svým nejbližším, ale i tisícům nevinných lidí. Avšak netuší, jak změny v minulosti ovlivní budoucnost, do které se pak navrátí... Fantastický příběh vypráví o přátelství a odvaze, nenávisti a zbabělosti. Proplétá osudy fiktivních hrdinů s reálnými historickými postavami a krom dobrodružného čtení přináší i úvahy nad povahou času, osobní zkušenosti a ochotě čelit zlu. Tajnou knihu vydal Grégory Samak nejprve na internetu, kde k sobě okamžitě strhla pozornost čtenářů a stala se nečekaně francouzským bestsellerem.


Anotace
Dokážete si představit, že by mohlo v domově důchodců dojít k něčemu nezákonnému – ať už k podezřelému úmrtí, krádeži nebo obchodu s léky? Jeho devadesátileté obyvatelky Siiri, Irma a Anna-Liisa ano! Životy obyvatel soukromého domova důchodců Podzimní háj jsou většinou vyplněny nekonečně dlouho ubíhajícím časem tráveným pitím červeného vína, jízdami tramvají a pohřby. Vyšetřování náhlého úmrtí místního kuchaře však dokazuje, že je na světě i zajímavější zábava než hraní karet, umělecké a řemeslné lekce, tělocvik nebo večery s harmonikou. Ale ani ten nejbystřejší senior však nemůže rozluštit všechna tajemství tohoto místa. Naštěstí několik mladých lidí, včetně členů motorkářského gangu, nabídne svou pomoc...

První díl ďábelsky zábavné a napínavé detektivní trilogie z prostředí domova důchodců!


Anotace
Je pro mě pan Jones opravdu pan Pravý? Tuto otázku si kladou tři různé ženy. Každá z nich totiž miluje jednoho ze tří bratrů Jonesových… Izzy je rozhodnuta udělat za dosavadním nevydařeným životem tlustou čáru a začít znovu. Ovšem s Charliem Jonesem to nebude snadné, protože je sice okouzlující, ale také nepříliš spolehlivý. A flirt je jeho druhá přirozenost. Alicia je už roky šťastně provdaná za oddaného Hugha. V koutku duše ale ví, že jí chybí alespoň špetka nevázanosti, spontánnosti, zkrátka prosté radosti. A pak jí to dojde - nejspíše nastal čas, aby si to všechno začala dopřávat. Emmin vztah s Davidem byl dříve plný radosti a romantiky, jenže to už teď neplatí. Od doby, kdy se neúspěšně pokoušejí o dítě, to jde s jejich vztahem z kopce. A právě tehdy vstoupí do Emmina života pokušení... Všechny tři ženy se sejdou v rodinném penzionu Jonesových, nad jehož další budoucností visí velký otazník. Při tomto vynuceném setkání vyjde najevo, že vyjít se členy klanu Jonesových může být těžší, než by si kdo mohl myslet.

Žádné komentáře:

Okomentovat